Rohde hjemmesko børn - Rohde hjemmesko til børn

Rohde hjemmesko børn

Her finder du et stort udvalg af Rohde hjemmesko til børn på udsalg og tilbud - se hele programmet af rohde børne hjemmesko her :

 

 

Rohde hjemmesko til børn

Rohdes hjemmesko til de allermindste og allersødeste fødder.

Hjemmeskoeneer tilpasset alle de behov små fødder har for,at vokse og ånde samt holde sig lune og varme. Alle modellernehar en utrolig holdbarhed og er ekstremt slidstærke, overfor små fødders aktive hverdag.

Børnehjemmeskoene er i søde, smarte og sjove designs og ofte med fine påsyede motiver. Materialerne er i den absolutte bedste kvalitet, så dine børns fødder er sikret optimal pasform, støtte og fleksibilitet. Der er altid god plads til de små tæer for at brede sig.

Inder og ydersålene er skridsikre og bevægelige så de tilpasser enhver bevægelse små aktive fødder har. I snuden af skoene er der en beskyttende hætte for at sikre tæerne mod stød. De fleste modeller fås med velcrolukning for, at det skal være nemt for børnene, at lære at tage skoene af og på.

Rohdes hjemmesko er optimal til vuggestuen, børnehaven, SFO, til hygge og leg hos vennerne samt selvfølgelig derhjemme.

Børnehjemmeskoene er den perfekte legekammerat og dine børn vil altid være i trygt selskab med et par Rohde hjemmesko.

 

Historien bag Rohde

Rohde har i flere generationer fremstillet komfortable sko til indendørs og udendørs brug.

En af de mest populære kollektioner er Rohdes hjemmesko til damer, herre og børn. Kendetegnet for Rohdes hjemmesko er, at de er yderst komfortable og lavet i de bedste og mest holdbare kvalitetsmaterialer.

På flere af Rohdes hjemmesko kan overdelen renses eller vaskes for, næsten alle, pletter og smuds der vil komme fra almindeligt brug. Derfor er Rohdes hjemmesko også meget velegnet til en smuttur udendørs f.eks. for at hente avisen eller tjekke postkassen.

Rohde har mere end 60 års erfaring i bagagen, så du kan altid være sikker på at det er absolut luksus hjemmesko i moderne og smart design, hvor kvaliteten og komforten er i helt top.

Rohde er et af de mest sælgende og dermed førende skomærker i Europa. De har et stort sortiment indenfor rohde hjemmesko børn

En af grundene til den store succes er Rohdes mission: At være dedikeret og passioneret om, at skabe komfortable sko til enhver og ethvert behov.  

Billi Bi sko, sandaler og støvler

Billi Bi lægger stor vægt på design og pasform og er til kvinden der værdsætter høj kvalitet, hende som sætter pris på det klassiske, men som også vil være moderne.

Billi Bi er i dag et af Skandinaviens førende mærker indenfor sko/støvler og billi bi sandaler .

Stort udvalg af billi bi skobilli bi ballerina - billi bi bikerstøvler - billi bi espadrillos - billi bi sandaler - billi bi støvler